Geslaagde ALV bij Tulip Experience

Wederom een geslaagde bijeenkomst voor de leden van de Heerenclub! Dit keer stond ook de 20e algemene ledenvergadering (ALV) op het programma. Doorgaans niet iets waar de meeste leden voor warmlopen. Mede daarom had het bestuur besloten om dit te combineren met een bezoek aan de Tulip Experience Amsterdam, lekker dichtbij gelegen aan de Delfweg in Noordwijkerhout. 

Tulip Experience Amsterdam is dé onmisbare belevenis tijdens een bezoek aan de Bollenstreek! Sylvia Pennings, de manager van de Tulip Experience, nam ons mee op een dynamische ontdekkingstocht door de geschiedenis, het kwekersproces en de magie van de tulp. Het verhaal achter hét Nederlandse icoon wordt levendig verteld vanuit het oogpunt van de bollenkweker. 

Na de tour kwam het officiële stukje van deze avond. In een gezellige setting, bij het nagebouwde beroemde Hotel De Witte Zwaan uit Lisse, was er een korte en geslaagde ALV. De club is financieel gezond, het ledental is stabiel en er wordt door het bestuur nagedacht over de toekomst. Dit gebeurd door extra ingeplande bestuursvergaderingen met als onderwerp Visie & Strategie. Hieruit voortvloeiend is o.a. al de website ontstaan en zijn er nieuwe leden aangetrokken. Het was leuk en goed om te zien dat de leden enthiousiast reageerden en er gelijk punten naar voren werden gebracht! Wordt zeker vervolgd! 

Teslotte kon er nog ruim worden nagepraat en bijgepraat! Uiteraard met een hapje en drankje erbij, welke de gehele avond uitstekend werd verzorgd door Jeffs van Vliet Catering.

Kortom….wederom zeer geslaagd!