Wie zijn wij

Heerenclub De Zilk is een vereniging voor ondernemende mannen die een sterke band met De Zilk hebben en werd opgericht op 1 januari 2003 door Paul de Groot.

Het was in 2002 aan de bar bij Mart Geerlings in Café-Restaurant de Ruigenhoek, dat Mart opperde dat De Zilk ook een ondernemersvereniging zou moeten krijgen. Dat was bij Paul niet tegen dovemans oren gezegd. Hij verzamelde wat mensen om zich heen en zo geschiede.  Momenteel is Heerenclub de Zilk uitgegroeid tot een vereniging die zonder meer zijn plek in de Zilkse samenleving verworven heeft. 

Heerenclub De Zilk is een vereniging die op een informele manier netwerkt en kennis met elkaar deelt. Negen keer per jaar organiseren wij een bijeenkomst. Hierbij nodigen wij interessante sprekers uit, bezoeken wij bedrijven, organiseren wij een leuke uitgaansdag of een gezellige feestavond. Ook leveren wij een bijdrage aan diverse Zilkse activiteiten die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Onze leden zijn zelfstandig ondernemer, nemen een positie in als bestuurder van een maatschappelijke organisatie of vereniging binnen de Zilk, of bekleden een vooraanstaande functie binnen het bedrijfsleven. 

Onze thuisbasis is Trefcentrum De Duinpan.

Voorzitter

Martijn van Opzeeland

Bestuurslid

John van Berkel

Secretaris

Kim Bouckaert

Bestuurslid

Robin Pompe

Bestuurslid

Dave van der Meer

Bestuurslid

Peter Nederstigt

Penningmeester

Lennart Mooijekind