Uitgaansdag 2022!

Na twee jaar Covid-Perikelen werd het weer hoogtijd om weer met onze club op pad te gaan en dat deden we op vrijdag 3 juni j.l.

Na een gezellige en lekker lunch bij Café de Ruigenhoek vetrokken we per luxe touringcar richting Delft. Hier waren wij te gast bij Deltares. Wetenschapper Roelof Stuurman nam ons door middel van een boeiende presentatie mee, in de interessante wereld van dit kennisinstituut. Zijn specialisatie, grondwater, werd diep uitgelicht met maatwerk op onze eigen bollenstreek. Ook kregen wij een rondleiding door de testfaciliteiten en sloten wij met een gezellige vrijmibo.

Vervolgens bracht onze chauffeur ons naar Scheveningen, alwaar wij de rest van de avond te gast waren bij Crazy Piano’s. Op het zonnige terras werden wij rijkelijk voorzien van een natje en een droogje en werd de keukenbrigade in stelling gebracht, om ons een heerlijk diner voor te schotelen. Goede gesprekken en een avond vol entertainment volgde tot in de kleine uurtjes, waarna wij weer veilig werden thuisgebracht.