Zeer geslaagde Jubileum Uitgaansdag

Op zaterdag 10 juni j.l. stond voor Heerenclub De Zilk de jaarlijkse uitgaansdag op het programma. Een bijzondere dag, want deze dag stond in het teken van het twintig jarig bestaan. 

Het bestuur had het programma geheim weten te houden, maar had gezien de twintigste verjaardag wel een thema prijsgegeven; The Roaring Twenties!

De daarbij behorende vrijwillige ‘dresscode’ werd door een overgroot deel van de leden omarmd, wat het geheel een feestelijke en nostalgische omlijsting gaf.

De uitgaansdag startte vanuit met een busrit naar Leiderdorp, waar de Riverdream van Rederij van der Hulst ons meenam door het groene hart richting Boskoop. Het prachtige weer liet ons boven op het zonnedek heerlijk vertoeven met een natje en een droogje. Aangekomen in Boskoop stonden de bussen weer klaar, om ons naar Gouda te vervoeren. Hier werd ons programma vervolgd in de Spiegeltent in Gouda, waar een heerlijk uitgebreid buffet voor ons klaarstond. Vervolgens gingen de voetjes van de vloer en werd tot in de late uurtjes gefeest onder de muzikale noten van de band Jack Club Music.

Rond 00.30 uur stonden de bussen weer klaar om ons weer veilig naar De Zilk te brengen.

Voor één van de leden van de Heerenclub kreeg de uitgaansdag nog een zeer bijzonder tintje. 

Peter Nederstigt werd namelijk benoemt tot erelid van de vereniging. Peter is één van de grondleggers geweest van de Heerenclub De Zilk en zetelt sinds de oprichting in 2003, in het bestuur. 

Hij heeft veel betekent voor de club en is altijd zeer betrokken en actief geweest.

Als blijk van waardering vanwege zijn belangeloze inzet, vond het bestuur het dan ook niet meer dan logisch, om Peter te benoemen tot erelid.