Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bedrijfsbezoek Loonwerkersbedrijf Gebr De Groot BV

18 maart 2022 @ 20:30 - 23:30

Aangezien onze Zilkse Voetbalvereniging op 11 maart a.s. een jubileumavond organiseert en daar vast wat trouwe leden van onze club acte de préséance willen geven, hebben wij de maart clubavond een weekje verschoven en wel naar vrijdag 18 maart.

Gelukkig kunnen we door alle versoepelingen weer doen waar we goed in zijn, namelijk  leuke bijeenkomsten, uitjes en bedrijfsbezoeken organiseren en laat dit laatste nou precies zijn wat wij voor de 18e gepland hebben.

We zullen deze avond namelijk te gast zijn bij ons eigen lid Ruth de Groot, welke samen met zijn vrouw Tilly en zijn broer Henk het Loonwerkersbedrijf Gebr. De Groot BV runnen.

Sinds 1 juni 2021 hebben zij een prachtig nieuw pand betrokken in het Bulb Trade Park te Noordwijkerhout en natuurlijk zijn wij heel erg benieuwd hoe zij er nu bij zitten.

Programma:

Om 20.30 uur worden wij verwacht op Bulb Trade Park 3a te Noordwijkerhout (achter Nobels) waar worden ontvangen met een lekker bakkie. Hierna zal een korte bedrijfspresentatie volgen en een rondleiding door het bedrijf.

Na dit alles kunnen we nog even gezellig blijven hangen, uiteraard vergezeld van een lekkere versnapering.

Aangezien het Bulb Trade Park op korte afstand van De Zilk ligt, dient u op eigen gelegenheid naar Ruth te komen.

Gegevens

Datum:
18 maart 2022
Tijd:
20:30 - 23:30

Organisator

Heerenclub De Zilk

Locatie

Loonwerkersbedrijf Gebr De Groot BV
Bulb Trade Park 3a
Noordwijkerhout, Nederland