John van Berkel

Ik ben al meerder jaren actief lid van de Heerenclub en sinds 2020 toegetreden tot het bestuur. Naast het bestuur van de Heerenclub ben ik sinds 1999 actief bestuurslid van carnavals vereniging De Duinknijnen. In het dagelijks leven ben ik Sales manager bij Broekhof Verpakkingen en geef ik leiding aan een het bedrijf Global Pack.

Al sinds 1974 creëert Broekhof op een innovatieve en betrouwbare wijze toegevoegde waarde met verpakkings- en decoratiematerialen voor de bloemen- en plantenbranche. Sinds eind 2018 is Broekhof onderdeel van de Koninklijke Paardekooper Group. Broekhof is uitgegroeid tot meer dan 115 medewerkers in Nederland, 200 medewerkers in het buitenland en heeft vestigingen in Noordwijkerhout, Rijnsburg, Honselersdijk, Poeldijk, Aalsmeer, Colombia, Kenia, Vietnam en de Verenigde Staten. Broekhof heeft een eigen fabriek in Vietnam waar bloemen- en plantenhoezen worden gemaakt. In Kenia en Colombia heeft Broekhof een partnerschap met lokale producenten. Door gebruik te maken van de verschillende productiemogelijkheden kan Broekhof een groot aantal artikelen met een hoogwaardig kwaliteit zelf produceren en snel leveren.

Broekhof levert bloemen- en plantenverpakkingen en decoratiematerialen aan bloemisten, exporteurs, retailers, kwekers, tuincentra en groothandels in binnen- en buitenland. Door het toevoegen van bijvoorbeeld een onderscheidende hoes, bijsteker of tasje, kan een boeket of plant voor een (nog) betere prijs verkocht worden. Dat is wat wij noemen ‘Adding Value’ oftewel ‘waarde toevoegen’.

Contact

Broekhof

06 10026482

Maandagsewetering 40

2211 WV, Noordwijkerhout

www.broekhof.nl

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]