Ruth de Groot

Mijn naam is Ruth de Groot, ik ben 55 jaar oud, sinds oktober 1995 woon ik samen met mijn vrouw Tilly aan de Hoogduinweg 2, wij hebben 3 kinderen, genaamd, Ruben Roel en Loes. Voor hobby doe ik mijn werk en daarnaast vind ik mountainbiken op de zondagochtend een leuke activiteit. Geboren aan de Zuider Leidsevaart 22, te HIllegom, waar mijn ouders van 91 en 88 nog steeds wonen. Wij hebben daar altijd het loonbedrijf gehad, maar na 65 jaar zijn we verhuisd met het bedrijf naar Noordwijkerhout.

Loonwerkersbedrijf Gebr. de Groot BV

Sinds 1995 run ik samen met mijn broer Henk en vrouw Tilly een loonwerkersbedrijf in de Agrarische sector. In mei 2021 zijn wij verhuisd vanuit Hillegom naar Noordwijkerhout, aan Bulb Trade Park 3a, Wij hebben daar een heel mooi modern bedrijf neergezet en proberen onze klanten om op een zo goed mogelijke manier hun gevraagde werkzaamheden uit te voeren. We hebben 11 medewerkers in dienst. Ruben onze oudste zoon en neef Nico zijn van plan om in de toekomst het bedrijf voor te zetten. Wij zijn voornamelijk bezig om al onze werkzaamheden met de meest nieuwe machines uit te voeren. Altijd proberen vooraan te staan bij een nieuwe ontwikkeling. Daarnaast vinden wij duurzaam bezig zijn een belangrijk kenmerk, onze tractoren en machines worden na de werkzaamheden schoon gespoten en binnen gezet. Wij vinden onderhoud een belangrijk punt, valt niet altijd mee on alles op tijd na te zien en te smeren, maar weten gewoon dat het op tijd onderhouden van machines de levensduur van de machines verlengen. Wij hopen nog lang ons bedrijf met plezier voor te kunnen zetten.

Contact

Loonwerkersbedrijf Gebr. de Groot BV

Hoogduinweg 2,

2191 BA De Zilk

www.loonbedrijfdegroot.nl

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]