Toon van Tol MBA

Ik ben vooral een langetermijndenker, gefocust op de toekomst. Mijn talent en vakmanschap ligt bij het scherpstellen van langetermijndoelen en het uitstippelen van de koers naar succes. Ik stel fundamentele problemen graag aan de orde en ben creatief in de zin van het vinden van doeltreffende oplossingen. Als analist bekijk ik een uitdaging, of gewenst doel, objectief en rationeel vanuit verschillende perspectieven. Altijd zo simpel mogelijk, maar nooit simplistisch. Ruim 40 jaar nationale- en internationale werkervaring en een bedrijfskundige master versterken praktijk en theorie.

Ik vind dat Iedereen succes verdiend. Het ontwikkelen van een succesvolle commerciële strategie is nooit saai en altijd uitdagend. Een trip die je samen maakt. Het is niet de hoogte van de rekening maar de kwaliteit van het advies die het effect en succes bepaalt. Van een goed gesprek is nog nooit iemand slechter geworden. Simpel houden is mijn motto.

Comstratos: Strategie voor het MKB in Duin- en Bollenstreek.

Contact

Comstratos

St. Jacobstraat 15

2191bd, De Zilk

06 12046626

www.comstratos.nl

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]